Εκτύπωση

Συνεργασίες

Στην εταιρεία MEDIKO – Δημοσθένης Ι. Κορολής, αναζητώντας πάντα την εξέλιξη, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση συνεργατών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνάπτουμε εμπορικές συμφωνίες με όρους που είναι πάντα προς όφελος των πελατών μας.

Βαθιά ριζωμένη πεποίθηση μας είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε στον Ελληνικό πληθυσμό, ασφαλή και πρωτοποριακά προϊόντα και να βοηθήσουμε, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, τον πολύπαθο τομέα της υγείας.

Επιδιώκουμε την συνεργασία με κατασκευαστικούς οίκους οι οποίοι έχουν να προσφέρουν με τα προϊόντα τους, καινοτομία, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Αναζητούμε πάντα την πηγή. Τους ανθρώπους, που με τις ιδέες τους αλλάζουν τις ζωές μας προς το καλύτερο.


Για εμάς, στην εταιρία MEDIKO – Δημοσθένης Ι. Κορολής, η προσπάθεια αυτή για την αναζήτηση των καλύτερων, δεν σταματάει ποτέ.
Μερικές από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες μας αναφέρονται παρακάτω:

  • CELITRON MEDICAL TECHNOLOGY, μεγάλος κατασκευαστικός οίκος της Ουγγαρίας, με αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη και κατασκευή νοσοκομειακών κλιβάνων αποστείρωσης και κλιβάνων αδρανοποίησης και διαχείρισης νοσοκομειακών αποβλήτων. Με το υψηλό επίπεδο γνώσης του αντικειμένου και με τα υψηλής ποιότητος και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της η CELITRON έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες και προμηθεύει με προϊόντα της άλλους κατασκευαστικούς οίκους όπως οι Systec GmbH (Germany), Fehlmex S.A DE C.V (Mexico), Belimed AG (Switzerland ),Zone Medical PTY Ltd. (Australia) and Tuttnauer Europe b.v. (Netherlands).
  • OSTEOSYS, κορυφαίος κατασκευαστικός οίκος την Νότιας Κορέας με έδρα την Σεούλ. Μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν μηχανήματα μέτρησης της οστικής πυκνότητος για την διάγνωση της οστεοπόρωσης και την πρόληψη των οστεοπορωτικών καταγμάτων.
  • EMALED, Γερμανικός οίκος κατασκευής χειρουργικών προβολέων και εξεταστικών φωτισμών τύπου LED. Τα προϊόντα της EMALED διακρίνονται για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα εκπεμπόμενου φωτός που προσομοιάζει το φως της ημέρας. Κατάλληλα για ιατρεία, κλινικές και νοσοκομεία.
  • WUNDER, οίκος κατασκευής συστημάτων επαγγελματικής και ιατρικής ζύγισης με έδρα το Μιλάνο στην Ιταλία. Εργοστάσιο με περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ζυγών. Άριστη εξυπηρέτηση στον τομέα after sales care και after sales service.
  • TERMOLETTO, Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής συστημάτων κατά των κατακλίσεων ασθενών και βοηθημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες. Υψηλής ποιότητος υλικά ειδικά για τον τομέα φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης.
  • GIMA, μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ιταλικές εταιρείες κατασκευής και διάθεσης ιατρικών προϊόντων με πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο. Με εμπειρία 85 χρόνων και τεράστια γκάμα προϊόντων αποτελεί από τις πρώτες επιλογές στον ιατρικό χώρο.
  • ECCXRAY, Αμερικάνικος κατασκευαστικός οίκος οργάνων μέτρησης XRAY. Κορυφαία προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για τους τεχνικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας.

 

 

 

Mediko Δημοσθένης Ι. Κορολής

Ιατρικός & Νοσοκομειακός Εξοπλισμός - Είδη Προσωπικής & Οικογενειακής φροντίδας

Επισκευές & Συντηρήσεις ιατρικών μηχανημάτων - Αναλώσιμα - Ανταλλακτικά

 

Σμύρνης 27, 55132, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη | τηλ. 2310448120 | fax. 2310448120 | κιν. 6977 455132

Copyright © 2013-2014 - Mediko.gr