Εκτύπωση

Υποστήριξη

Οι τομείς After sales service και After sales customer care είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους οικοδομείται η εταιρία μας. Η "Mediko – Δημοσθένης Ι. Κορολής" είναι μία εταιρία που δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται από εξειδικευμένους τεχνικούς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Δεν διαθέτουμε απλά τεχνικό τμήμα, εμείς είμαστε οι τεχνικοί.

Η πολύχρονη εμπειρία μας ως Application Specialists και Biomedical Engineers μας επιτρέπει να κοιτάμε τον πελάτη στα μάτια, κυρίως μετά την πώληση. Είμαστε οι άνθρωποι που απαντάμε στις ερωτήσεις "How to...?" και δίνουμε τις απαιτούμενες λύσεις. Εδώ και χρόνια οι άνθρωποι της εταιρίας μας ανταποκρίνονται σε τεχνικά προβλήματα ιατρικών μηχανημάτων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, στο μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών κλινικών και σε μεγάλο αριθμό ιδιωτικών ιατρείων. Δίνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανημάτων πολλών κατασκευαστικών οίκων.

Ένα σύνηθες πρόβλημα κατά την λειτουργία των ιατρικών μηχανημάτων είναι ότι ο χρήστης δεν γνωρίζει με ακρίβεια τις δυνατότητες της συσκευής του με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται η συσκευή μη αξιόπιστη. Εμείς είμαστε αυτοί που θα εξασφαλίσουμε στον χρήστη την απαραίτητη γνώση ώστε να μπορεί να εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα μηχανήματα. Επίσης μέσω τακτικών ελέγχων και συντηρήσεων διασφαλίζουμε την ορθή λειτουργία τους και προλαμβάνουμε τυχόν βλάβες. Για τον λόγο αυτό η Mediko, επενδύοντας στο After sales service, αναβαθμίζει συνεχώς τον τεχνικό εξοπλισμό της με όργανα μέτρησης και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Το κομμάτι After sales customer care είναι εξίσου σημαντικό. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και τον ενημερώνουμε διαρκώς για νέα προϊόντα που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν όπως επίσης και για αναβαθμίσεις του υπάρχοντος εξοπλισμού του.

Στοχεύουμε σε μια καλύτερη ιατρική περίθαλψη για τον Ελληνικό πλυθυσμό.

Mediko Δημοσθένης Ι. Κορολής

Ιατρικός & Νοσοκομειακός Εξοπλισμός - Είδη Προσωπικής & Οικογενειακής φροντίδας

Επισκευές & Συντηρήσεις ιατρικών μηχανημάτων - Αναλώσιμα - Ανταλλακτικά

 

Σμύρνης 27, 55132, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη | τηλ. 2310448120 | fax. 2310448120 | κιν. 6977 455132

Copyright © 2013-2014 - Mediko.gr